Благодарим на фирма „Капелен логистикс“ за професионализма и коректността при съвместната ни работа. Намирането на подходящо решение, в съответствие с конкретните нужди на нашата дейност, както и изгодните търговски условия правят „Капелен логистикс“ наш важен партньор. Удоволствие е да се работи с Вас!

 

С уважение:

Кристина Трендафилова

Chief Operations Officer

Благодарим на фирма „Капелен логистикс“ за съвместната ни работа, за всеотдайността и професионалното обслужване.

Радваме се, че работим с Вас!

 

С уважение:

Велина Петрова

Специални благодарности на целият екип на  „Капелен Логистикс“ за коректността и изключително професионалното обслужване при съвместната ни работа през изминалите години.

Изгодните търговски условия , както и намирането винаги на подходящо решение , в съответствие с нуждите на нашата дейност Ви правят наш важен партньор.

 

С уважение:

Фади Файсал

Управител Краун ЕООД

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на ,,Капелен Логистикс‘‘ (,,Cappelen logistics’’) за професионалнизма и уменията за работа със специфични продукти.

,,ББ Фарм‘‘ ( ,, BB Pharm’’) е водеща фармацевтична компания, която осъществява търговия на едро с оригинални, висококачевствени лекарствени средства.

С екипа на ,,Капелен Логистикс‘‘ (,,Cappelen logistics’’) работим от 2017 година. От тогава до днес ние получаваме изключително акуратно обслужване и компетентно съдействие при съвместната ни работа.

Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че ,,Капелен Логистикс‘‘ (,,Cappelen logistics’’) заслужава доверието на своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

С уважение:

Благовест Белчев

Управител

Благодарим на фирма „Капелен логистикс“ / ,,Паплог‘‘ ЕООД, за професионализма и добрата комуникация при съвместната ни работа.

Изпълнението на логистични процеси, в съответствие с  нуждите на нашата дейност, както и изгодните  условия правят „Капелен логистикс“ един от доверените и предпочитани  логистични партньори.

Благодарим за съвместната работа!

 

С уважение:

Атанас Манев

Мениджър Транспорт и Логистика